ABD Gıda Düzenlemeleri


Front cover of FDA 2009 Food CodeABD’de gıda düzenlemelerini içeren Code of Practice 2009 FDA bu ülkeye ihracat yapan tüm gıda işletmelerinin sorumlularınca incelenmesi gereken bir dokümandır.

Dokümanı doğrudan FDA sitesinden incelemek isteyenler için bölüm başlıkları ve linkleri şu şekilde:

Chapter 1: Purpose and Definitions

Chapter 2: Management and Personnel

Chapter 3: Food

Chapter 4: Equipment, Utensils, and Linens

Chapter 5: Water, Plumbing and Waste

Chapter 6: Physical Facilities

Chapter 7: Poisonous or Toxic Materials

Chapter 8: Compliance and Enforcement

Annex 1: Compliance and Enforcement

Annex 2: References

Annex 3: Public Health Reasons/Administrative Guidelines

Annex 4: Management of Food Practices –
Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors

Annex 5: Conducting Risk-based Inspections

Annex 6: Food Processing Criteria

Annex 7: Model Forms, Guides, and Other Aids

Summary: Summary of Changes in the FDA Food Code

Supplement: SUPPLEMENT TO THE 2009 FOOD CODE

FDA sitesi biraz karışık olduğundan doğrudan böyle bir paylaşımın daha faydalı olacağını düşündüm.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s