Personel Eğitimi 3: İşletme Hijyeni


France, Lozere department, a man cooking delicatessen in a factoryEğitim sunumlarından 3.sü olan işletme hijyeni sunumu personele gıda işletmesinde uyulması gereken temel kuralları açıklamak içindir. Tabii ki sunuma eklenebilecek konular mevcuttur. Fakat kısa zaman aralığında önemli noktaları açıklamak için yeterlidir. Aşağıdaki linklerde sunum ve sunumun anlatımı sırasında benim kullandığım metinler yer almaktadır.  Kullanan arkadaşlar için faydalı olmasını umuyorum.

03. İşletme Hijyeni

03. İşletme Hijyeni Not

2 thoughts on “Personel Eğitimi 3: İşletme Hijyeni

  1. Geri bildirim: Personel Eğitimi 5: İSG Eğitimi | Fırat ÖZEL - Pars Eğitim & Danışmanlık

  2. Geri bildirim: Personel Eğitimi 6: Gıda Üretiminde Tehlikeler | Fırat ÖZEL - Pars Eğitim & Danışmanlık

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s