Personel Eğitimi 6: Gıda Üretiminde Tehlikeler


Number-6-iconDaha önce paylaştığım eski sunumlarım ilgi gördüğünden, elimdeki sunumları paylaşmaya devam ediyorum. 2006 yılından dosyamda duran bu sunum umarım işinize yarayacaktır.  Burada verilen bilgilere ek olarak daha sonraki dönemlerde dahil olan alerjen tehlikesini farklı bir sunumda açıklamıştım o zaman için. Şu anda BRC, IFS gibi uygulamalarda HACCP çalışması sırasında tehlikeler artık 4 grup (fiziksel, kimyasal, biyolojik ve alerjen) olarak incelenmektedir.  Bu bilgi sunumu kullanırken aklınızın bir köşesinde durmalıdır.  Zira artık alerjen tehlikesi tehlike analizleri yapılırken atlanmaması gereken ana konulardan olmuştur.  Daha öncede dediğim gibi sunumları her türlü faaliyetinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İsmimi anma inceliğini gösterirseniz de sevinirim.

06 Gıda Üretiminde Tehlikeler

Daha önce yayınladığım eğitim sunumları ise şu şekilde:

Personel Eğitimi 5: İSG

Personel Eğitimi 4: HACCP

Personel Eğitimi 3: İşletme Hijyeni 

Personel Eğitimi 2: Kişisel Hijyen

Personel Eğitimi 1: Mikroorganizmalar

Bu sunumların dışında eğitimlerinizde destek hizmet isterseniz iletişim bölümünde yazan bilgilerden benimle irtibata geçebilirsiniz. İLETİŞİM

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s