Kimdir ?

291788_10151171247718751_594098234_n

Fırat ÖZEL

firatozel@gmail.com  / 0 507 454 33 57

Fırat ÖZEL CV (indirip inceleyebilirsiniz.)

Fırat ÖZEL, 1979 yılı İzmir doğumludur. 1997 yılında İzmir Atatürk Lisesi‘nden mezun oldu. 2002 yılında Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünü lisans derecesinde tamamladı. 2003 – 2004 yılları arasında Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda Gıda Kontrol Müfrezesi’nde laboratuar subayı olarak görev yaptı. Bu süre içinde mikrobiyolojik analizler üzerine çalıştı. 2004-2011 yılları arasında İzmir merkezli bir şirketkler grubunda eğitimci, danışman ve denetçi olarak çalıştı. 2010 -2011 öğretim yılında Celal Bayar Üniversitesi Saruhanlı MYO ve 2011-2014 öğretim yılarlında Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde bölüm yetkililerinin isteği üzerine derslere girdi. Elginkan Vakfı’nda eğitimler düzenlemektedir. BRC Food ve ISO 9001 başdenetçisidir.

Eğitim verdiği kurum sayısı ise toplamda 170’den fazladır. Eğitimleri; Kalite, Gıda Güvenliği, Çevre, İSG, Etik & Sosyal Sorumluluk, Laboratuar yönetim sistemleri ve temel başlıkları; kalite araçları ve geliştirme yöntemleri; kişisel gelişim konularını kapsamaktadır.

Danışmanlık yaptığı firma sayısı 90’dan fazladır. BRC Food, BRC/IOP, IFS, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, TS 18001/ OHSAS, Helal, BSCI, Smeta, ISO 10002, ISO 22002, Sedex, SA 8000 stantartlarında danışmanlık yapmış ve yapmaktadır.

firatozel.wordpress.com sayfasında yazdığı makale ve dokümanları paylaşmaktadır.

Vermiş olduğu eğitimler

Sistem Eğitimleri

  • BRC Food
  • IFS Food
  • BRC IOP
  • FSSC 22000
  • BSCI
  • Sedex
  • Smeta
  • Globalgap
  • IFS Distribution & Storage
  • IFS PACsecure
  • ISO 10002
  • ISO 22002 – 1
  • ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi
  • ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
  • ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
  • OHSAS / TS 18001 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi
  • ISO 19011 Yönetim Sistemleri Tetkik Standardı (İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ)
  • ISO 17025 Laboratuar Yeterlilik Standardı
  • GMP
  • GLP

Kalite Eğitimleri

  • Süreç Yönetimi
  • Dokümantasyon Eğitimi
  • Öneri Sistemi
  • Sürekli Iyileştirme/ Kaizen
  • Performans Değerlendirme
  • Hedef Oluşturma Ve Planlama
  • Proje Yönetimi
  • Müşteri Memnuniyetini Ölçme Ve Yönetme
  • Etkin Müşteri Ilişkileri
  • Toplam Kalite Yönetimi

Gıda Güvenliği Eğitimleri

  • HACCP (Gıda Güvenliği Ekibine)
  • HACCP (Tüm Çalışanlara)
  • Gıda Güvenliğinin Önemi (Farkındalık)
  • İyi Üretim Uygulamaları / GMP
  • İyi Laboratuar Uygulamaları / GLP
  • İyi Hijyen Uygulamaları / GHP
  • Kişisel Hijyen Uygulamaları
  • Biotörizm, İşletme Güveliği Ve Acil Durumlar
  • Gıda İşletmelerinde Hijyen Kuralları
  • Alerjen Yönetimi
  • İzlenebilirlik Ve Geri Çekme
  • BRC Standardına Göre Işletme Altyapısı
  • IFS Standardına Göre Işletme Altyapısı
  • Gıda Kaynaklı Hastalıklar Ve Nedenleri
  • Depolama Kuralları Ve Uygulamaları
  • Standartlara Göre Tedarikçi Değerlendirme Ve Satın Alma
  • Standartlar Kapsamında Pest Kontrol
  • Ulusal Ve Uluslararası Gıda Mevzuatı

Yönetim Ve Kişisel Gelişim Eğitimleri

  • Etkili Sunuş Teknikleri
  • Toplantı Yönetimi
  • Swot Analizi
  • Analiz Yapma Ve Raporlama
  • Motivasyon
  • Etkin Liderlik
  • Problem Çözme Teknikleri
  • Zaman Yönetimi
  • Etkin Iletişim
  • Etkin Takım Çalışması
  • Kişisel Hedef Belirleme Ve Planlama

24 thoughts on “Kimdir ?

  1. merhaba Fırat,
    Hayırlı olsun.
    bu bölümü görünce, eposta yerine buradan cevaplayayım dedim.
    özellikle bu sayfayı çok iyi yapmışsın. cv yi eklemişsin ama bence bunu da daha belirgin yapabilirsin. herhangi bir dosya paylaşımı olmadan herkers detaylı bilgilerine ulaşabilir.

    beyle diorum die sakın ha cv ni göndermeyi ihmal etme. bu ne kadar ilginç gelse de yazılı belge üzerinden okumayı seven de çok var (ben dahil).

    hadi safsata yeter, başarılı olacağına inandığım yolun açık olsun…
    Engin

    • Merhaba Engin Abi,
      geç de olsa cevap yazabildim🙂 kusurabakma. İyi dileklerin için teşekkür ederim umarım en güzel şekilde birşeyler yapabilirim. Bakalım hayat bize hangi yollarda koşma fırsatı vericek🙂 koş ya kulum modunda mı geçecek görücez🙂 ben buralardayım, mutlaka karşılaşırız abi olmadı ben seni bulurum🙂 numaram değişti bu arada 0 507 454 33 57 bilgin olsun. Sevgiler abi…

  2. Fırat Bey merhaba,
    Ben de ilk defa gördüm sitenizi. Elinize sağlık dolu dolu görünüyor. Hepimiz için faydalı olacağını düşünüyorum.Başarılarınızın devamını dilerim.
    Şeniz Ekin

    • Merhaba Şeniz Hanım,
      güzel düşünceleriniz ve iltifatlarınız için teşekkür ederim. Elimden geldiğince güzel birşeyler yapmak istiyorum artık. Bu nedenle hem işlerimde hemde sitede faydalı çalışmaları tamamlamaya ve sürdürmeye çabalıyorum. Zaten siteyi faaliyete geçireli 15 gün kadar oldu. Önerileriniz ve görüşleriniz olursa her zaman beklerim🙂 bende bugün bir işletmede sizi andım. Hatta geçen hafta gittiğim ziyaretlerde de kulaklarınızı çınlattık, sanırım çekim yasası burda da işe yaradı🙂

  3. Fırat Bey merhabalar.
    Bende sitenizi yeni keşfettim ve çok beğendim.Size yakışan bir çalışma olmuş.Başarılarınızın devamını dilerim.Ödemiş’e geldiğinizde beklerim.Görüşmek üzere.
    Gönül AKKAN
    DOĞUŞ ÇAY ÖDEMİŞ SALÇA FABRİKASI

    • Merhaba Gönül Hanım,
      güzel dilekleriniz ve ifadeleriniz için teşekkür ederim🙂 Ödemişe geldiğim zaman mutlaka uğrıycam yanınıza. Çook zaman oldu görüşmeyeli. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere🙂

  4. Hocam hayırlısı olsun sitenizi yeni gördüm facebook olmadığı için çok beğendim….. Ve hayran kaldım ilk cv nizi bize gösterdiğiniz zaman ki gibi…. Sizin gibi bir eğitmeni tanıdığım için çok şanslı hissediyorum kendimi

  5. Merhaba Fırat Bey ,
    ben afyon kocatepe üniversitesi mezunuyum.bu sene mezun oldum ve 1. sınıftayken sizden 5
    farklı eğitim almıştım. verdiğiniz eğitimlerin kalitesini biliorm ve sitenizde verdiğiniz bilgilerin
    gerek işyerim için gerekse kendi kariyerim açısından oldukça faydalı olacağına inanıyorum,
    sitenizin sürekli takipcisi olacağımı söylemek istedim.sitenizin içeriği çok faydalı ancak ben
    yazıların devamı için tıkladığımda göremedim umarım bu sorunu halledebilirim.hayırlı olsun ,
    tüm meslektaşlarım adına teşekkürler..
    Gıda Mühendisi Emine BOZTAŞ

    • Merhaba Emine,
      öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim. Zaman çabuk geçiyor 4 sene ne çabuk geçmiş🙂 yazıların devamına ulaşmak ile ilgili bugüne kadar bir sorun iletmedi arkadaşlar bana, farklı bir bağlantıdan dener ve tekrar sorun yaşarsan ve bana bilgi verirsen sevinirim. Zira teknik bir hata yüzünden arkadaşların sorun yaşamasını istemem. Bu arada hayırlı olsun🙂 Umarım herşey istediğin gibi olur.Zor ama sonucunu almaya başlayınca güzel bir meslek bizimkisi. Herzaman yardım için arayabilir, bana ulaşabilirsin.

  6. Gecte olsa bende bırseyler yazmak ıstedım…Blog hayırlı ,ugurlu olsun.Herseyde bır hayır,senın bana bır hıkaye de anlattıgın gıbı…Herseyın daha guzel olması dılegıyle ıyı gunler dılıyorum Fırat Abıcım…

  7. Merhaba kolay gelsin sevgili abiciğim, önce sayfanın çok güzel olduğunu söyler, başarılarının devamını dilerim. İznin olursa sayfanı kendi FB adresimde paylaşmak ve böyle bir başarıyı başta ailemizin görüp gurur duymasını, öğrenci arkadaşlarımın ise örnek almasını istemekteyim. İznin olursa tabi. Sevgilerimle… :=)))

  8. Merhabalar Fırat Bey,
    Sitenizi ayrıntılı incelemek ve mümkün olursa eğitimlerinize katılmak isterim. iyi bir enerjiniz olduğu inancındayım..Başarılarınızın devamını dilerim.
    Nazife ARSLAN
    GIDA MÜHENDİSİ

  9. hocam cok teşekkür ederim yayınlarınız çok güzel ve faydalı.sizleri ilgi ve merak ile takip ediyorum…emeğinize sağlık

  10. Firatcigim eline saglik cok guzel bir siten var. Seninle gurur duydum.Basarilarinin devamini diliyorum.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s